Des de fa mesos Atzur Produccions treballa en la realització d’un nou DVD del documental “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa”, un llargmetratge de no ficció que aprofundeix en la col·lectivització de les indústries i dels serveis que va tenir lloc a Catalunya entre el 1936 i 1939.

Aquesta nova edició permetrà veure el treball en l’idioma original, el català, però també en castellà, francès, anglès, alemany i japonès. El DVD es podrà adquirir a les llibreries que el sol·licitin i també en línia, des de la pàgina web d’Atzur Produccions. El DVD estarà llest, com a molt tard, aquesta primavera, i se’n farà una edició limitada d’un miler d’exemplars amb un disseny lleugerament diferent que l’anterior.

Paral·lelament, “Economia col·lectiva” es pot visualitzar des del mes de novembre a la plataforma de pel·lícules en línia Filmin.