Som una productora audiovisual de la demarcació de Barcelona que treballem des de la comarca del Maresme (Mataró) i la del Vallès Oriental (Montseny). Estem especialitzats en l’elaboració de documentals i altres continguts audiovisuals com espots, vídeos corporatius, educatius o artístics. Realitzem reportatges fotogràfics i oferim serveis de comunicació per a iniciatives culturals. També impartim tallers formatius en cinema documental. Els nostres valors són la creativitat, l’ètica, el sentit crític i la independència.

La coordinació d’Atzur Produccions és responsabilitat d’Eulàlia Comas (Mataró, 1980), que és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Antropologia Social i Cultural per la UNED, amb mestratge en Direcció de la Comunicació Empresarial i Institucional per a la UAB i màster en Documental de Creació per la Universitat Pompeu Fabra.

Comas és la directora i guionista del documental d’investigació històrica “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa”, estrenat el 2014 al CCCB i emès a Barcelona Televisió l’estiu del 2016. També és coordinadora de la mostra “La Revolució Silenciada: Les col·lectivitzacions industrials i de serveis 1936-39′” dins l’exposició col·lectiva “Jo em rebel·lo. Nosaltres existim” de la Fundació Palau, premi ACCA 2013. Ha estat redactora d’informatius del programa de 8TV “8 al dia”, dirigit per Josep Cuní, edició cap de setmana (2014-2016), i de la Ràdio i Televisió de les Illes Balears (2007-2012). Així mateix, és una de les autores del llibre de biografies “Entusiastas olvidados” (Barcelona, 2016), coordinat per Miquel Izard i editat per Descontrol. Actualment treballa en els diferents projectes que assumeix Atzur Produccions (formació, direcció, guió, gravació i muntatge), entre els quals destaca el documental “L’espera” (títol provisional, en procés d’elaboració), seleccionat al Mentoring Projects de l’Alternativa 2016.