Oferim serveis audiovisuals (documentals, espots, vídeos corporatius, educatius o artístics) i de comunicació (plans de comunicació, notes de premsa, dossiers per enviar als mitjans, gestió de xarxes socials i pàgines web). També elaborem reportatges fotogràfics i impartim tallers formatius en cinema documental. Els nostres valors són la creativitat, l’ètica, el sentit crític i la independència.

DOCUMENTAL Concebem el cinema de no ficció com a un valuosa eina per visibilitzar, aprehendre, interpretar i qüestionar la realitat de manera creativa. Hem realitzat “Economia col·lectiva” (2014); el curtmetratge “D’immigrades a ciutadanes” (encàrrec del Consell Comarcal del Maresme del 2018), i estem desenvolupant “L’espera”, seleccionat al Mentoring Projects de l’Alternativa 2016.

VÍDEO Som “homo videns”. D’aquí que moltes entitats i persones es plantegin l’ús de l’audiovisual per a donar-se a conèixer i difondre les seves iniciatives. T’ajudarem a materialitzar la teva idea amb les nostres eines més preuades: la creativitat, l’escriptura i la videocàmera.

FOTOGRAFIA Ens apassiona la imatge. Som creatius, pacients i observadors. Per a nosaltres la fotografia és una forma d’expressar sentiments, de visibilitzar l’ocult, de donar vida a un objecte, d’atorgar-li un nou significat. Si necessites instantànies fetes amb sensibilitat, som qui busques.

COMUNICACIÓ Sense voler-ho, comuniquem. D’aquí que sigui tan important establir una bona estratègia en aquest camp. Dissenyem plans de comunicació, redactem notes de premsa, dossiers per enviar als mitjans, creem continguts per a la xarxa. Ens interessen els projectes de caràcter social i cultural.

WEB Disposar d’una pàgina web avui és una condició indispensable per “existir” i dotar de credibilitat qualsevol entitat o professional. Nosaltres et proposem una estructura, te la dissenyem a partir de plantilles WordPress, et realitzem les fotografies de les pàgines estàtiques i te’n redactem el contingut.

FORMACIÓ Ens agrada aprendre i ens agrada compartir el que sabem. Formar a altres persones és, per tant, una activitat molt gratificant, simbiòtica, d’aprenentatge mutu. El nostre fort: els tallers de cinema de no ficció. Tenim experiència en treballar amb adolescents a partir dels 12 anys. Fem cursos a instituts.

ASSESSORAMENT Coneixem la teoria però, sobretot, la pràctica. Si necessites ajuda en l’àmbit de la comunicació i del cinema de no ficció (guió, estructura, tractament, redacció del dossier), ens posem a la teva disposició. Ens encantarà donar-te un cop de mà!

Pots consultar alguns dels nostres treballs al aquí.