Som una productora audiovisual de la comarca de Maresme, a la demarcació de Barcelona. Estem especialitzats en l’elaboració de documentals i altres continguts audiovisuals com espots, vídeos corporatius, educatius o artístics. Realitzem reportatges fotogràfics i oferim serveis de comunicació per a iniciatives culturals. També impartim tallers formatius en cinema documental. Els nostres valors són la creativitat, l’ètica, el sentit crític i la independència.

DOCUMENTAL Concebem el cinema de no ficció com a un valuós instrument per visibilitzar, aprehendre, interpretar i qüestionar la realitat de manera creativa. Fins ara, hem produït “Economia col·lectiva” (2014). En aquests moments, estem desenvolupant “L’espera”, seleccionat al Mentoring Projects de l’Alternativa 2016.

VÍDEO Som “homo videns”. D’aquí que la comunicació audiovisual cada cop tingui més rellevància. Explica’ns què vols transmetre. T’ajudarem a materialitzar-ho amb les nostres eines més preuades: la creativitat, l’escriptura i la videocàmera.

FOTOGRAFIA Ens apassiona la imatge. Tenim sensibilitat i som creatius. Per a nosaltres la fotografia és una forma d’expressar sentiments, de visibilitzar l’ocult, de donar vida a un objecte, d’atorgar-li un nou significat. Si necessites imatges de les teves creacions, si vols instantànies fetes amb sensibilitat, som qui busques.

COMUNICACIÓ Sense voler-ho, comuniquem. Per això, és tan important establir una bona estratègia en aquest camp. T’escoltem, analitzem la situació i et dissenyem un pla que casi bé amb el teu objectiu i pressupost. Redactem notes de premsa, continguts per a la xarxa i dossiers per enviar als mitjans.

WEB Disposar d’una pàgina web avui és una condició indispensable per “existir” i dotar de credibilitat qualsevol entitat. Nosaltres et proposem una estructura, te la dissenyem a partir de plantilles WordPress, et realitzem les fotografies de les pàgines estàtiques i te’n redactem el seu contingut.

FORMACIÓ Ens agrada aprendre i ens agrada compartir el que sabem. Formar a altres persones és, per tant, una activitat molt gratificant, simbiòtica, d’aprenentatge mutu. El nostre fort: els tallers de cinema de no ficció. La darrera formació, l’hem desenvolupada a l’Institut Quatre Cantons (Barcelona).

ASSESSORAMENT Coneixem la teoria però, sobretot, la pràctica. Si necessites assessorament en l’àmbit de la comunicació i del cinema de no ficció (guió, estructura, tractament, redacció del dossier), ens posem a la teva disposició. Ens encantarà ajudar-te!

Pots consultar alguns dels nostres treballs al Portafoli.