Som una productora audiovisual de la comarca de Maresme, a la demarcació de Barcelona. Estem especialitzats en l’elaboració de documentals i altres continguts audiovisuals com espots, vídeos corporatius, educatius o artístics. Realitzem reportatges fotogràfics i oferim serveis de comunicació per a iniciatives culturals. També impartim tallers formatius en cinema documental. Els nostres valors són la creativitat, l’ètica, el sentit crític i la independència.

DOCUMENTALS Concebem el cinema documental com a un valuós instrument per visibilitzar, aprehendre, interpretar i qüestionar la realitat de manera creativa. Fins ara, hem produït i distribuït el documental de divulgació històrica “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa” (2014). En aquests moments, estem desenvolupant un nou treball titulat “L’espera”, seleccionat al Mentoring Projects de l’Alternativa 2016.

VÍDEOS Som “homo videns”. D’aquí que la comunicació audiovisual cada cop tingui més rellevància i moltes organitzacions es plantegin l’ús d’aquesta eina per donar-se a conèixer i difondre les seves iniciatives. Explica’ns què vols transmetre. Nosaltres t’ajudarem a materialitzar-ho amb les nostres eines més preuades: la creativitat, l’escriptura i la videocàmera.

FOTOGRAFIA Ens apassiona la imatge. Tenim sensibilitat i som creatius. Per a nosaltres la fotografia és una forma d’expressar sentiments, de visibilitzar l’ocult, de donar vida a un objecte, d’atorgar-li un nou significat, de modificar-ne totalment la seva aparença. Si necessites imatges de les teves creacions o vols fotografies fetes amb sensibiltat, som qui busques. Junts trobarem la imatge que cerques.

COMUNICACIÓ Sense voler-ho, comuniquem. Per això, és tan important establir una bona estratègia en aquest camp. Nosaltres t’escoltem, analitzem la situació i et dissenyem un pla de comunicació que casi bé amb el teu objectiu i pressupost. Redactem notes de premsa i dossiers per enviar als mitjans. També creem continguts 2.0. Estem especialitzats en la comunicació d’esdeveniments de l’àmbit cultural.

FORMACIÓ Ens agrada aprendre i ens agrada compartir el que sabem. Formar a altres persones és, per tant, una activitat molt gratificant. Estem especialitzats en realitzar tallers de cinema documental. El darrer, l’hem desenvolupat a l’Institut Quatre Cantons de Barcelona aquest 2016, un curs de tres mesos, teòric, però, sobretot, pràctic, adreçat a joves adolescents d’edats compreses entre els 11 i els 15 anys.

Pots consultar alguns dels nostres treballs al Portafoli.