Disponible la segona versió del DVD del documental “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa”. El treball es pot veure en versió original, en català, i també subtitulat al castellà, al francès, a l’anglès, a l’alemany i al japonès.

Es pot adquirir a través del correu electrònic info@atzurproduccions.cat i a les llibreries següents:

El preu de venda al públic és de 15 euros. Si la comanda es realitza online (info@atzurproduccions.cat), s’inclou l’enviament en territori de l’estat espanyol.

[CASTELLANO]

Disponible la nueva versión del DVD del documental “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa” . En esta versión, el trabajo se puede ver en el idioma original, el catalán, y subtitulado al castellano, al francés, al inglés, al alemán y al japonés.

El precio de venta al público es de 15 euros y se puede adquirir a través del correo electrónico info@atzurproduccions.cat y en las librerías siguientes:

Si el pedido se realiza online (info@atzurproduccions.cat), el envío en el estado español queda incluido.

[ENGLISH]

Available the new DVD of the documentary “Economia col·lectiva. L’ultima revolució d’Europa”. In this version, work can be seen in the original language, Catalan, and subtitled in Spanish, French, English, German and Japanese.

The retail price is 15 euros (shipping not included) and can be purchased through email info@atzurproduccions.cat and in the following bookstores:

If the order is made online (info@atzurproduccions.cat), shipping in the Spanish state is included.

DVD_ECONOMIA COLLECTIVA_2017 (2)