“Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”. És segurament la frase que millor encapsula l’essència de “Mur”, un espectacle visual i poètic que empra l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi.

L’obra, produïda per la companya (Cia)3, està dirigida per Nacho Flores, que ha vingut des de França per poder desenvolupar aquest projecte que des de fa setmanes s’està gestant a foc lent a la capital maresmenca. A banda de Flores, “Mur” compta amb Ramón Giménez, el fundador de Ojos de Brujos, que es fa càrrec de la música. L’equip, el completa el col·lectiu Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), integrat per persones amb diversitat funcional; Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); l’acròbata Alberto Munilla, i l’il·luminador Xavi Valls, que ha col.laborat amb artistes com Jordi Savall o Buenavista Social Club. La comunicació i els vídeos de l’espectacle, en el marc del Circ de Nadal de Mataró 2016, els realitza Atzur Produccions.

“Mur” reflexiona sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi

“Mur” es podrà veure els dies 28 i 29 de desembre al Teatre Monumental de Mataró en el marc del Circ de Nadal de Mataró. L’objectiu del productor executiu, Quim Aragó, és que l’espectacle es pugui gaudir també a d’altres indrets de Catalunya, l’estat espanyol i Europa.

nacho-teaser
Enter Nacho Flores  en un assaig a Can Gasol (Mataró). [Fotograma Atzur Produccions]
mas-teaser-1
Jordi Mas (Circ Vermut) en un assaig a Can Gasol (Mataró). [Fotograma Atzur Produccions]
ramon-teaser
Ramón Giménez en un assaig a Can Gasol (Mataró). [Fotograma Atzur Produccions]
kike-teaser
Quique Maltas en un assaig a Can Gasol (Mataró). [Fotograma Atzur Produccions]
nacho-i-mas-teaser
Nacho Flores i Jordi Mas en un assaig a Can Gasol (Mataró). [Fotograma Atzur Produccions]

Clips de vídeo de l’espectacle aquí.