El pròxim dijous 27 de setembre l’Ateneu Popular La Flor de Maig, al barri del Poblenou de Barcelona, projectarà el curtmetratge documental “El batec del Quatre Cantons. El treball, de prop de 10 minuts de durada, reflexiona sobre els avantatges i les dificultats de l’ensenyament que es desenvolupa a l’Institut Quatre Cantons: un ensenyament per projectes, sense llibres de text i amb tauletes electròniques. Al documental, hi participen, entre altres, alumnes i exalumnes, professors i també docents externs.

“El batec del Quatre Cantons” s’ha realitzat al llarg dels mesos de maig i juny del 2018 en el marc d’un TGPE (Treball Globalitzat de Proposta Externa) adreçat a estudiants de segon d’ESO. El curtmetratge està produït per l’Institut Quatre Cantons i Atzur Produccions i elaborat pels alumnes del Quatre Cantons Isabel Ayala, Neo Bermúdez, Joel Comas, Gnima Daffe, Hafsa El Ghzaouana, Bilal El Moudden, Lucía Ferrer, Emma Garcia, Jessica García, Paula García, Mery Laura Gil, Eloi Giménez, Pol Gómez, Oriol Gutiérrez, Aroa Hernández, Rasmus Neo Hjalmar Lantz, Paula López, Guillem Martí, Maite Francisca Moraga, Gemma Moreno, Samia Obaya, Saudade Ruggero, Laia Shun Sagú i Martí Santiago amb l’acompanyament d’una tutora del centre, Charo Tomás, i Atzur Produccions.

El treball reflexiona sobre els avantatges i les dificultats de l’ensenyament que es desenvolupa a l’Institut Quatre Cantons

Aquesta és la tercera col·laboració d’Atzur Produccions amb l’Institut Quatre Cantons. L’any passat alumnat del centre va realitzar el documental “Poblenou for sale”, un treball que aborda la gentrificació al Poblenou. Es va estrenar al Centre Cívic Can Felipa.

Cartell-definitiu.jpg