Des d’ara el DVD del documental d’investigació històrica “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa” es comercialitza al Japó. En concret, es pot adquirir a Cap de Porc, a Kamakura, a 50 quilòmetres del sud-oest de Tòquio, la capital del país. L’establiment, el gestionen la japonesa Hiroko Ebihara i el català Xavier Pubill. Ebihara és també la traductora del treball en llengua japonesa juntament amb Bakuto Morikawa. Amb Cap de Porc, ja són nou els espais on es pot comprar l’audiovisual. En aquest DVD, el documental es pot veure substitulat al japonès però també al castellà, al francès, a l’anglès i a l’alemany.  Igualment permet visionar-lo en l’idioma original, el català.

“Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa” és un llargmetratge de no ficció d’aproximadament una hora de durada que aprofundeix en les col·lectivitzacions industrials i de serveis que van tenir lloc a Catalunya entre els anys 1936 i 1939. El llargmetratge, estrenat el gener de 2014 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), ha rebut diversos guardons als Estats Units: Best Documentary Film Editing de l’Amsterdam Film Festival (Nova York, 2014)Award of Merit: documentary feature de l’Accolade Global Film Competition (Califòrnia, novembre 2014), Best Documentary i Best Director Documentary de l’Oregon Underground Film Festival (Oregon, 2014) i Oregon Film Awards – Platinum Awards de l’Oregon International Film Awards (Oregon, 2014).

“Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa” és un llargmetratge de no ficció d’aproximadament una hora de durada que aprofundeix en les col·lectivitzacions industrials i de serveis que van tenir lloc a Catalunya entre els anys 1936 i 1939

L’audiovisual s’ha emès al programa “Punt de Mira” de Barcelona Televisió (BTV) i actualment també es pot veure a través de la plataforma de pel·lícules online Filmin.