El curtmetratge documental “D’immigrades a ciutadanes. Cinc dones del Maresme” realitzat per Atzur Produccions per al Consell Comarcal del Maresme es podrà veure el pròxim divendres 2 de març al Centre Cívic Pla d’en Boet en el marc de la jornada “Visibilitzem la dona immigrada”.

El treball pretén donar veu, i posar cara, a dones maresmenques nascudes a l’estranger per tal de fer-les visibles a elles i a les dificultats que s’han trobat per la seva condició d’immigrades

El treball, de poc més de 19 minuts de durada, pretén donar veu, i posar cara, a dones maresmenques nascudes a l’estranger per tal de fer-les visibles a elles i a les dificultats que s’han trobat per la seva condició d’immigrades. Les protagonistes del documental són Sarjo Dansira Suko (Gàmbia), Soraya El Farhi (Marroc), Ylka Figueredo (Brasil), Ragnhlid Hjelmborg (Dinamarca) i Karen Konkle (Estats Units). El curtmetratge també ha comptat amb la col·laboració d’Asmaa Aouattah i Elisenda Triadó.